Säsongens höjdpunkt 2021! 

Golf Performance Weekend på Sand GC,
12-15/8 2021!

Träna och utvecklas i en unik miljö! 

Träna, spela och utvecklas tillsammans med oss och andra likasinnade golfare på en upplevelse du sent kommer att glömma. Träna spelets alla delar och prova dina nya kunskaper på banan på en av Sveriges bästa golfanläggningar, Sand Golf Club. All träning under Golf Performance Weekend är anpassad efter spelarens nivå vilket innebär att den passar spelare på alla nivåer. 

TRÄNA

Du kommer att kombinera träningen på spelets alla moment med träning för din kropp. Utveckla tekniken i alla olika slag samtidigt som du utvecklar din kropps förmåga att genomföra dem. 

SPELA

Ta med dig dina nya kunskaper och erfarenheter ut på banan. Testa dem och se vad just du behöver lägga mer fokus på under golfsäsongen 2021 i din plan tillsammans med din tränare.

UTVECKLAS

Skapa en plan tillsammans med din tränare för att fortsätta utvecklas under säsongen 2021 och in i framtiden. Tillsammans med lärdomarna ifrån helgen kommer du ha en plan redo att använda för säsongen 2021.

Ditt team – Dina tränare

Dina tränare är Max Persson, PGA Club Professional och Anna Magnusson, Fellow of Applied Functional Science. De har arbetat tillsammans med golfare i flera år och deras gemensamma koncept Framtidens Golfträning är en unik träningsupplevelse för golfare på alla nivåer. 

Vill du läsa mer om Max och Anna? Klicka på knapparna här under. 

Sand Golf Club – 
En komplett golfanläggning

Golf Performance Weekend genomförs på Sand Golf Club utanför Jönköping. En komplett anläggning med en fantastisk golfbana, riktigt bra träningsområden och en inspirerande range. Lägg därtill en grym restaurang i ett fantastiskt klubbhus som även huserar gym och bastu. Och som grädden på moset ett fräscht hotell bara en järnsjua ifrån första tee. 

Golf Performance Weekend, 12-15/8 2021
Pris – 8995kr/person

Program: 

Programmet är designat för att ge dig som spelare de bästa förutsättningarna att ta med dig så mycket som möjligt från varje del av Golf Performance Weekend. Ett mer detaljerat schema skickas ut till samtliga deltagare i god tid innan träningshelgens start. Vi startar 09:00 på torsdagen 12/8 och är klara under söndag eftermiddag 15/8. 

Detta ingår: 

  • Del i dubbelrum (3 nätter – torsdag-söndag) ink. frukost
  • 4 stycken greenfees på Sand Golf Club
  • 3 stycken middagar 
  • 10 timmar träning med Max & Anna 

 

 

Bokningsregler: 

Betalning av din plats sker via faktura.  Betald plats är en bekräftad plats. I rådande omständigheter gäller fri avbokning fram till och med 48 timmar innan start av Golf Performance Weekend. Vid avbokning tar vi ut en administrativ avgift på 300kr.  

Tillval: 

  • Enkelrumstillägg – 1600kr
  • Extranatt onsdag-torsdag – 650kr dubbelrum/900kr enkelrum
  • Greenfee onsdag – 450kr

Delta i träningen exklusive boende?
Pris: 6995kr – Ange det i meddelande genom anmälan.
OBS! Pris exklusive boende exkluderar även middagar.