Vår filosofi

På Sand Golf Performance är vi stolta över det tränarteam vi presenterar, framförallt för att vi alla delar en gemensam filosofi om vårt sätt att arbeta med golfspelare. En filosofi som genomsyrar allt vårt arbete, ifrån mötet i shopen till lektionen på rangen eller träningspasset i gymmet och allt däremellan. 

Vår filosofi grundar sig på de erfarenheter och kunskaper vi i våra roller tar med oss in i arbetet vi gör med golfspelare på alla nivåer. Individen kommer alltid att stå i fokus och vi tar alltid hänsyn till att vi alla är unika – i hur vi lär oss, hur vi svingar en golfklubba, vad vår kropp behöver och vilka klubbor som passar bäst. Men allt arbete gör vi med ett och samma mål – hjälpa dig som spelare att utvecklas. Oavsett om det är att nå din proffsdröm, börja spela golf eller bara att slå bollen rakare.

I vårt team på Sand Golf Performance  har vi unika kompetenser som tillsammans skapar den helhet vi värderar så högt. Kompetenser som grundar sig i ett genuint intresse för utveckling, många utbildningssteg hos bland annat PGA of Sweden, Gray Institute, Titleist Performance Institute, Procedos, BioSwing Dynamics och många fler.

Allt vårt arbete sker i  nära dialog med dig som spelare och tillsammans kan vi bygga en plan för hur vi tar oss an just din golf och din golfutveckling. Teknik, utrustning, fysik, mentalt, spelstrategi – sätten att utvecklas är många och tillsammans hjälps vi åt att hjälpa dig som spelare framåt.