Välkommen till Sand GOlf Performance

Max Persson och Anna Magnusson

Golfträning & Golffitness på Sand Golf Club 

Vinterträning i grupp!

I Januari startar vi årets första grupper – i tio veckor kan du hänga med oss och utvecklas som golfspelare. Med ett tydligt mål. Bättre score i sommar!

Individuella upplägg

Vill du hitta ett individuellt upplägg för vintern eller hela året? Hör av dig så presneterar vi gärna våra förslag för dig!

VINTERTRÄNING 2023

Bli en bättre GOLFSPELARE!

Vi ser golfutveckling annorlunda mot många andra. Vi ser golfspelaren som vill utveckla scoren mer än något annat. Våra 10-veckorskurser är framtagna med ett tydligt mål. Hjälpa dig att skjuta en lägre score i sommar.
Träningen är öppen för alla golfare på alla nivåer, du måste inte vara medlem på Sand Golf Club för att vara med på träningen. 

Golfträning & Golffitness i ett och samma upplägg.

En unik helhet med scoren i centrum.

Coachning i grupp och individuellt.

Gemenskap, skratt och massor av glädje.

Vinterträningen 2023

Från och med vecka 2 startar vinterträningen på Sand Golf Club. Totalt är det tio träningstillfällen på 90 minuter enligt schemat nedan. Om inget annat har angetts innebär ett träningstillfälle tid med både Anna i gymmet och Max vid slagplatser/puttinggreen. Våren 2023 erbjuder vi tre olika upplägg för att kunna välkomna så många deltagare som möjligt. Du kan läsa om de tre olika versionerna här bredvid.

Träningsveckor: Vecka 2-6 samt vecka 8-12.
Alternativ 1: Golfglädje och lägre scorer
Alternativ
 2: Spöa hemmabanan! 
Alternativ 3: Nå ditt DrömHCP!

Golfglädje & Lägre scorer! - Onsdagar

Spöa hemmabanan! - Måndagar

Nå ditt DrömHCP! - Tisdagar