Samarbetspartners

Sand Golf Club

”Sand Golf Club öppnades 2005 då ett par entusiastiska entreprenörer beslutade sig för att omvandla en gammal potatisåker till en av nordens bästa golfbanor. De välrenommerade golfbanearkitekterna Arthur Hills och Steve Forrest fick uppdraget att designa denna unika skapelse. De fick tillgång till en plats med ren sandjord som ger den ultimata förutsättningen för att bygga en högklassig bana av bästa internationella USGA standard. En links bana av högsta klass. Banan har redan fått flera fina, stora utmärkelser under sin korta livslängd.”

 

Petra & MICKE - Back ON TEE

”Vi brinner för att coacha och hjälpa dig som golfare att upptäcka dina egna verktyg för att coacha dig själv på bästa sätt och bli en bättre och jämnare golfare. Vi ser vikten av att integrera de tekniska, fysiska, mentala, emotionella och sociala delarna för att skapa ditt optimala tillstånd för att prestera som bäst när det väl gäller och samtidigt vara en tryggare, jämnare och gladare golfare oavsett ditt resultat.”

Fredrik Lindblom - Short game gains

Fredrik Lindblom är grundaren och instruktionsansvarig på Short Game Gains. Efter att ha spelat professionellt i Dubai, Thailand och USA är han idag etablerad på PGA Tour Latino America. Samtidigt har han blivit en välkänd tränare inom närspelsträning där han tränar spelare på såväl PGA som LPGA-touren. Det är också utifrån dessa erfarenheter han skapar sina träningshjälpmedel för att hjälpa golfare att utvecklas.

Vill du bli en partner?

Vi på Sand Golf Performance är alltid öppna för framtida samarbeten. Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig!