Träningspaket

Golfträning, golffitness eller kombinationen
Boka träningKontakta oss

Våra träningspaket

Vi har arbetat fram ett par olika paketlösningar för dig som vill investera i din golf med ett tydligt mål. Träningspaketen bokas och betalas i shopen eller kontakta oss via formuläret längre ner på sidan.  När paketet är valt kan du sen boka lektioner och annat via våra onlinetjänst eller direkt med oss i shopen.

Golflektioner

Grunderna – 6 st 25minuters lektioner
2500kr (Ord. pris 3000kr) 

Träna upp grunderna och förutsättningarna för att utveckla din golf tillsammans med Max. Fokusera på en del av spelet eller helheten. 

Utveckling – 6 st 50minuters lektioner
4500kr (Ord. pris 5400kr) 

För dig som vill fortsätta att utveckla ditt spel. I detta paket får du 6 stycken 50 minuters lektioner som du kan dela upp även i 25minuters-block. Tilllsammans med Max bygger och utvecklar du en plan för din golf och dina mål.  

Golffitness

PT-Paketet – 6st PT-timmar
4500kr (Ord. Pris 5400kr)

Bygg grunden för en stark och stabil golfare. Ta hjälp av en av våra tre tränare för att arbeta mot just dina mål. PT-timmarna går lika bra att använda i gymmet som för behandling. 

Kombo

Startskottet – 2st Golflektioner + 2st Golffitness á 50 min
3200kr (Ord. pris 3600kr) 

Kombinera din träning på golfbanan med träningen i gymmet. Träffa Max för en svinganalys och följ upp det tillsammans med en av våra tränare i gymmet för att skapa en gemensam plan mot dina mål. Dessutom kan du fortsätta följa upp både golf- och gymträning. 

Framtidens Golfträning
– 6st Golflektioner + 6st Golffitness á 50 min
9000kr (Ord. pris 10800kr)

Framtidens Golftränng är för dig som vill ge dig själv de bästa förutsättningarna att utvecklas under året. 6 stycken träffar med Max där ni går igenom teknik, spelstrategi och mycket mer. Samt 6 stycken träffar med en av våra tränare i gymmet där du tillsammans med teamet bygger en plan för vad just du behöver. 

Intresserad? Fyll i din information så kontaktar vi dig!

14 + 14 =

Våra tränare

Max Persson

PGA Club Professional
076-0391222
max@sandgolfperformance.se

Anna Magnusson

Fellow of Applied Functional Science
070-3436782
anna@sandgolfperformance.se