Frida 
Lundström

Tränare – inriktning smärta & funktionell rörelse

Min historia 

Med rötterna på ”Schlätta” utanför Vara har träning och hälsa alltid varit ett stort intresse för mig. Under hela min uppväxt har jag ägnat mig åt flera olika idrotter, fotboll, gymnastik och framförallt dans där jag genom en elitsatsning haft möjligheten att ta medalj i såväl SM som NM. 

När jag lagt dansskorna på hyllan blev det en flytt för mig till Stockholm och studier vid Gymnastik och Idrottshögskolan under tre år. Efter min kandidatexamen var min nyfikenhet i frågor om träning, hälsa och välmående  ännu större vilket under hela min professionella karriär inneburit vidareutbildningar och fördjupningar. Allt med samma återkommande mål, att hjälpa människor med sina mål. Oavsett om det är skadeförebyggande, rehab, behandlingar eller träning mot ett specifikt mål i en specifik idrott. 

Min roll hos Sand Golf Performance är att tillsammans med Anna, Max och Patric skapa de bästa förutsättningarna för dig som golfspelare att må och prestera bättre. Det kan handla om personlig träning i gymmet på klubben, mjukvävnadsbehandlingar i behandlingsrummet eller härliga gemensamma gruppträningpass utomhus.