ANNA MAGNUSSON

Fellow of Applied Functional Science, 
Functional Golf Specialist

Min historia 

Född och uppvuxen i Sveriges vackraste hittade jag till golfen i en ung ålder och fattade tycke direkt. Efter en liten paus hittade jag tillbaka till golfen när jag började arbeta som receptionist på den lokala klubben, något jag kombinerade med arbete i den lokala sportshopen under vinterhalvåret. Ansvaret på klubben växte och jag tog snart över tjänsten som kanslist. I kombination med detta startade jag mina utbildningar inom yogan och hittade genom den min kärlek till att hjälpa människor genom träning och fann även en enorm glädje i att leda gruppträning. 

Jag fortsatte att djupdyka inom träning och rörelse och de olika vägarna att gå för att må och fungera bättre. Jag hittade snart flera former av gruppträning jag fortsatte att utbilda mig inom, SomaMove, P.E. One och senare P.E. Performance. Samtidigt hade jag tillsammans med Max börjat intressera mig för golfspelares fysiska kapaciteter och 2016 startade jag tillsammans med Max konceptet ”Framtidens Golfträning” där vi kombinerade golfteknik och fys för absolut första gången. 

Därifrån fortsatte min resa med fördjupning riktat mot golfare och golfspecifik träning utanför golfbanan. Resan tog mig vidare till USA och Gray Institute där jag 2019 gick igenom mentorsprogrammet GIFT med en specialisering mot golfare. Idag arbetar jag med att leda gruppträningar men även med att hjälpa dig som individ allt ifrån mål med ökad prestation, skadeförebyggande eller förhindrande och allmänt välmående. 

Utöver det kommer det kommer du också att se mig väldigt mycket i shopen då jag brinner väldigt mycket för att serva och hjälpa människor även där. Jag ser fram emot att träffa dig på Sand Golf Club!