Gruppträning med Anna
på Sand Golf Club

Soma Move

Soma Slow

P.E. Performance

P.E. One

Cirkelpass

Sommarträningar

Uppehåll vecka 24 & 25

Måndag

18:00-18:45 SOMA SLOW

Torsdag

17:30-18:15 SOMA MOVE

 

Drop-In: 170kr per person & pass
Klippkort för 5 tillfällen – 750kr (150kr/gång)
Klippkort för 10 tillfällen – 1200kr (120kr/gång)

Klasser

SOMA MOVE®
Är en holistisk rörelselära som är atletisk och samtidigt mjuk.
Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Alla träningsbara aspekter såsom kondition, uthållighet, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination är förenade.

P.E. Performance
P.E. Performance är en styrkebaserad intervallklass där vi jobbar igenom 3 block med olika fokus. Uthållighet, styrka och explosivitet. Klassiska gymövningar möter 3D i en härlig mix. Ge kroppen en genomkörare där både styrka och puls får utmanas. 

SOMA SLOW®
Under långsamma, lugna och flytande rörelser värmer vi mjukt upp kroppen från insidan. Vi får en tydlig upplevelse av att vara starka när vi med lätthet förflyttar våra kroppar från ett rörelseflöde till ett annat i stående positioner. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni

CIRKELPASS
Cirkelträning är både roligt och effektivt att utföra. Det baseras på enkla, funktionella övningar som ger såväl styrka, kondition, balans, som explosivitet och uthållighet.

P.E. One
PEOne kommer sätta din kropp i rörelse precis som vi rör oss i vardagen och i våra sporter. Mattan vi använder oss av ger dig tydliga mål för vad just din egna kropp vill och behöver utvecklas inom. Genom guidning av siffror och riktningar på mattan kommer du involvera hela din kropp i nya variationer på gamla övningar som tex utfall, lyft, pressar, rotationer och hopp. Funktionellt, högintensivt, energifyllt, roligt och enkelt.