Utveckla din golf tillsammans med oss!

Teamet hos oss på Sand Golf Performance finns här för dig och din golf. Golfträningen leds av Head Professional Max Persson med ett modernt synsätt på golfsvingen och golfteknik. Vår filosofi som vi i teamet arbetar efter är att vi alla är unika individer och vi vill hjälpa dig som golfare just där du är. Detta innebär att vi tar hänsyn till dina fysiska förutsättningar, erfarenheter och mycket mer. Vi kombinerar vår kunskap om golfteknik med de fysiska och mentala aspekterna samtidigt som vi även tar hänsyn till utrustningen. Vi ser till hela dig som golfare/människa och fokuserar på hela spelet för att hjälpa dig att nå ditt mål. För att hjälpa dig på bästa sätt använder vi oss av ett unikt team som vi på Sand Golf Performance är väldigt stolta över. Kombinera det med de bästa träningshjälpmedlen som TrackMan 4 och HackMotion och vi har en god start för dig och din utveckling. Vi ser fram emot att arbeta med dig. 

Bättre golf – 
Bara ett klick bort

Lektioner, grupträningar eller custom fittings? Vi har garanterat allt det du behöver. Klicka på knappen och boka din första träning redan nu!

Vad behöver du och din golf?

Privatlektioner

Arbeta ensam med en tränare mot dina mål i spelets alla delar. Boka en eller flera lektioner för att utvecklas som spelare. 

Gruppträning

Utveckla din golf i grupp med någon av våra tränare. Temadagar eller det populära träningskortet, oavsett vad som passar dig bäst. 

Golffitness

Vill du utveckla dina fysiska förutsättningar? Slå längre, orka mer eller hålla dig skadefri? Med en av våra duktiga tränare hjälper vi dig nå målet. 

Frågor? 
Hör av dig!