Välj en sida

Max Persson, 
Golfcoach

Max Persson är golfcoachen med expertis i att hjälpa golfare skjuta lägre scorer och sänka HCP. Läs mer om de tjänster och upplägg som erbjuds på Sand Golf Club. 

Golflektion – 50min
– 1200kr

Den klassiska 50 minuters golflektionen är designad för dig som vill ha en quick-fix för just nu. Vill du utveckla ditt spel och ditt resultat? Då rekommenderar vi ett av paketuppläggen.

Golflektionspaket – 
3 tillfällen – 3195kr

För dig som vill arbeta mer ingående och långsiktigt med en del av spelet kan lektionspaketet med 3 tillfällen vara rätt. 

Golflektionspaket –
5 tillfällen – 4995kr

För dig som vill arbeta mer ingående och långsiktigt med flera delar av spelet är paketet med 5 tillfällen ett perfekt val.

Gruppträning

Säsongen 2023 introducerar vi en modern träningsform för golfare. Vi kallar det kort och gott gruppträning. Skillnaden mot tidigare erbjudanden i gruppformat är att detta är träning där du endast betalar för de tillfällen du tränar. Gruppträningspassen kommer att finnas tillgängliga under hela säsongen och är öppna för alla. Varje pass har olika teman och du ser när du bokar din plats vilket temat för det passet kommer att vara. Du bokar din plats genom vår bokningssida BokaDirekt.se.

Från 200kr/tillfälle

Sänka HCP

Vill du skjuta lägre scorer och sänka ditt HCP? Vill du lära dig hur proffsen spelar golf och hur du kan göra samma sak? Vårt HCP-sänkningssystem är skapat för att hjälpa dig med just det. Vill du lära dig mer om systemet och vara med i gruppen drivna golfae med samma mål? Klicka på knappen här under och hör av dig!