Golffitness 

Utveckla dina förutsättningar för bättre golf

Din golfkropp behöver din hjälp

För oss på Sand Golf Performance har det alltid varit självklart. Det du inte kan göra utan en golfklubba kan du inte heller göra med en. Många golfare har ett tydligt mål om vad de vill uppnå men behöver lika ofta hjälp med de fysiska aspekterna som de tekniska. Hos oss hittar du unik kompetens inom golffitness och kombinationen mellan golfteknik och golffitness. Din golfkropp behöver hjälp och vi är här för att hjälpa dig. 

Prestation

Svinghastighet, svinglängd och mycket mer!

Skadeförebyggande

Fortsätt spela utan smärta och utan oro!

Rehab

Bli av med dina skador och upplev smärtfri golf!

Träna med oss

Någonting för alla 

På Sand Golf Club hittar du någonting för alla. Vill du träna ensam med en tränare eller tycker du det är roligare med gruppträning? Oavsett så finns det ett val för dig som vi lovar passar. Dessutom lovar vi dig att alla pass har en tydlig gemensam nämnare – golfen.

Vad behöver du?

Gruppträning

Häng med på en av våra underbara gruppträningar med golfinriktning. Träna tillsammans med andra för att nå dina mål. 

BOKA

Personlig träning

Arbete ensam med en av våra tränare mot dina mål. Oavsett vilken nivå av golfare du är lovar vi att detta gör en skillnad. 

BOKA

Behandling/Massage

Är du i behov av återhämtning eller hjälp med skador? Boka en behandling med en av våra tränare och få precis vad du behöver. 

BOKA

”Fysisk träning för golfare ska givetvis hjälpa spelare. Men det behöver också vara tydligt för dem hur rörelserna kopplas till svingen, det gör det både motiverande och roligt.” 

Anna Magnusson, Grundare Sand Golf Performance