Girls Golf Too

Girls Golf Too är vår inriktning på träning och utveckling för tjejer och kvinnor i golfen. Oavsett om du är ny till sporten eller har spelat länge är våra GGT-events för dig!

Om Girls Golf Too

Girls Golf Too är genomförandet av en idé vi har arbetat med under flera år på olika sätt. GGT kan vi stolt konstatera är resultatet av vad och hur vi vill arbeta med golfande kvinnor och tjejer på alla nivåer. Med en skön blandning av golffitness, golfteknik och golfglädje hjälps vi alla åt att skapa de bästa förutsättningarna för att njuta av den underbara sport vi alla har gemensamt. 

Girls Golf Too är öppet för alla tjejer och kvinnor som spelar golf, oavsett nivå, ålder och klubbtillhörighet. Golfen är fantastisk i hur vi alla kan träna och spela tillsammans trots att vi är på olika nivåer och erfarenheter. Vårt huvudfokus är golfglädje och filosofin är ganska enkel. Har du kul och trivs på golfbanan kommer det hjälpa dig att spela bättre och fortsätta utvecklas som golfare. 

Golfglädjen skapar vi alltid tillsammans. Med skönt sällskap, härliga träningspass och roliga spelsätt skapar vi glädjen som vi alla älskar! 

 

Om oss

Bakom GGT hittar du Anna Magnusson och Max Persson som driver Sand Golf Performance på Sand Golf Club. Anna har arbetat inom golfen i över tio år och fokuserar på golffitness och gruppträning. Max Persson är golftränaren som också driver MXPGolf.se. Tillsammans har de arbetat med golfevents för större och mindre grupper sen 2015. Till sin hjälp har de ett brett team för att kunna erbjuda mång unika lösningar för våra GGT-events!

Kommande events

Girls Golf Too-weekend!

Avsluta säsongen med Anna, Petra och Röhnisch på Sand Golf Club.  Sköna träningspass med Anna båda dagarna och intressanta golfträningar med Petra. Vi fokuserar på att utveckla dig som golfare på och utanför golfbanan utan att träna teknik.   I deltagaravgiften ingår dessutom en grym goodiebag ifrån Röhnisch!